...
49'

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 403

1 september 2012 8:45

Om 8:00 moesten vertrekken om tegen RKMSV E3 aan te treden.  Meijel begon furieus aan de wedstrijd en binnen 1 minnut hadden ze de score geopend 1-0. Door een mooi afstandschot van
Clim werd de score na 2 minuten weer gelijk getrokken. Op dat moment waren de teams nog aan elkaar gewaagd en er volgde kansen over en weer.  In de 11 minuut kwam Meijel wederom opvoorsprong, maar ze konden slecht 3 minuten van deze voorsprong genieten omdat Stijn op rechtflank doorkwam en beheerst de bal achter de Meijelse keeperwerkte,  2-2. Voor Koningslust was toen de koek op in en misschien wel de pijp leeg, de eerste helft, omdat Meijel de score vrij eenvoudig kon uitbouwen tot 6-2. Na de ranja een korte opleving waarin Lucy door een kop goal de score op 6-3 bracht. Wie toen dacht dat we nog verder terug in de wedstrijd konden komen, kwam bedrogen uit. Het was Meijel dat heer en meester was op het veld. Af en toe konden we nog een spelde prik uitdelen, echter zonder te scoren. Na het eindsignaal had Meijel de score opgebouwd naar maar liefst 15-3. Meijel E3 was vandaag duidelijk een maatje te groot, maar indien we meer inzet hadden getoond en iets meer hadden overgespeeld had de score veel lager kunnen uitvallen. Volgende week wordt Helden E4 misschien wel het kind van de rekening, en revancheert Koningslust E1 zich van deze niet optimale seizoensstart