... (scrimmage)
23'

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 406

19 november 2011 9:00

Vandaag konden we al vroeg op staan want om 9.00 uur moesten we de topper tegen Helden spelen. Helden heeft wekenlang bovenaan gestaan dus we wisten dat we met een goede tegenstander te maken hadden. Vanaf de aftrap werd er gevoetbald met veel inzet en "verstand". De verderdigers Vinnie, Quinten, Jesse en Sjoerd verdedigde sterk doordat ze mekaar goed hielpen als Helden in de aanval was. Hierdoor kwamen de aanvallers van Helden amper in de buurt van onze goal. De middenvelders en aanvallers, Boy, Stijn, Mick, Joris en Kai, leiten zien dat ze goed kunnen samen spelen waardoor er enkele mooie aanvallen te zien waren.
Helden had een goede keeper waardoor de score beperkt bleef.
In de eerste helft scoorde Boy twee keer en op het einde kregen we een doelpunt tegen.  Een onzekerheidje tijdens een corner zorgde ervoor dat een speler van Helden de bal kon intikken. Ruststand 1-2. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Dit kwam mede omdat lars een goed genomen vrije trap knap redde.