12'

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 406

8 oktober 2011 10:00

John

Vandaag stond de wedstrijd tegen de E3 uit Roggel op het programma. Van te voren hadden we afgesproken om goed in de posities te blijven voetballen. Vooral de eerste helft ging dit erg goed. Na zo'n 5 minuten maakte Vinnie de 1-0. Een combinatie met Kai rondde hij bekwaam af. Halverwege de eerste helft kregen we een vrije trap waarvoor Vinnie zich melde. Met een bekeken schot boven de keeper maakte hij er 2-0 van. Achteraf bleek dit al de eindstand te zijn!
De tweede helft speelde Roggel beter. We werden vastgezet op eigen helft en hadden diverse corners te verwerken. Met het nodige kunst en vliegwerk hielden we de nul. We hadden nog enkele (goede) kanssen maar de 3-0 viel niet meer.
Volgende week komt Merefeldia op bezoek en gaan we weer ons best doen!