KONINGSLUST
tel. 077-4652085

Op een zonnige dinsdagavond spelen we thuis tegen America VR1 en wel in het Blauw.
In de 7e minuut een mooi schot van Kristy, helaas net over.
Niet veel later in de 8e minuut een kans van Karre, helaas heeft de keeper hem sneller dan dat Karre hem erin kan schieten.
Daarna in de 10e minuut weer mooie aanval van Koningslust, helaas weer net er langs.
In de 23e minuut een assist van Faye waarnaar een goal van Kristy volgt 1-0!
In de 32e minuut dribbelt Pleun met de bal door de speelsters heen en maakt een mooi lobje over de keepster 2-0!
In de 41e minuut krijgen wij een vrije trap vanaf 30 meter die Lynn er mooi in schiet 3-0!

Start 2e helft

We starten de tweede helft goed, in de 46e minuut een assist Lisa en een goal van Kristy 4-0!
Niet veel later in de 49e minuut een mooie solo van Karre die hem voorbij alle speelsters dribbelt 5-0!
In de 63e minuut een assist van Noa en goal van Lisa 6-0!
In 72e minuut krijgen we een vrije trap vanaf de middenlijn Lynn schiet hem hard en ver en de keeper grijpt mis dus goal voor ons 7-0!

De drie punten zijn weer binnen, nog 5 wedstrijden volop strijden!
We zien jullie graag zondag weer thuis tegen ST Melderslo/Sparta’18. Tot dan!