Sportclub Leeuwen F1 - Koningslust JO9-1JM

F-Pupillen (voorjaar), F1, 1e klasse 403

14 mei 2011

Zaterdag 14 mei Leeuwen f1-Koningslust F1

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Leeuwen op programma.
Een zeer lastige tegenstander die een zeer goede competitie heeft gespeeld vooral tegen de koplopers.
Maar onze mannen hebben hun spel gevonden en zijn voor geen tegenstander meer bang.
Ook vandaag voor de wedstrijd hadden ze maar een doel en dat was met 3 punten naar huis gaan.
De eerste helft begonnen we zeer sterk te voetballen met veel samenspel, iets wat de laatste wedstrijd
niet deden. Mooie combinaties vanaf de achterhoede naar middenveld door naar de spitsen. Leeuwen
was duidelijk nog niet wakker want naar een knap ingeschoten corner van Kay scoorde Joris de 0-1.
Gevolgd door een mooi doelpunt van Clim 0-2,gemaakt met zijn linker voet. Hij had de hele week met opa
geoefend zijn linker te gebruiken.In de rust werd nog even moed ingesproken voor de tweede helft.
Met resultaat, want het was weer de linkervoet van Clim die de bal zeer spectaculair in schopte. 0-3.
Maar Leeuwen kwam terug in de wedstrijd en begon steeds beter te voetballen, veel schoten belanden op
de paal of lat . Ook onze Lars was de gehele wedstrijd in topvorm en hield er veel knappe ballen uit.
Toch lukte het Leeuwen 1-3 te scoren. Onze jongens hebben gevochten als de leeuwen , de beste wedstrijd
van de competitie gespeeld en het seizoen prachtig afgesloten. En op de gedeeltelijke 3e plaats geëindigd
samen met Grashoek. Namens de leiders Rick ,Tommy ,René en Ralf  willen we jullie alle bedanken voor
de mooie competitie, en alle ouders en verdere supporters ook bedankt voor jullie wekelijkse steun vanaf