85'

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

8 mei 2011 11:00

C. Ottenheijm

Vandaag was Beringe te gast in Koningslust voor een duel met gona 2. Bevo was de 15-0 nederlaag van de vorige keer nog niet vergeten en was vastbesloten om zich dit keer niet zo te laten afslachten. Ook gona wist dat het dit keer moeilijker zou zijn. Verder was ook bekend dat een overwinning nodig was in de strijd om het kampioenschap. Het 2e ging overweldigend van start, maar kreeg de bal er telkens net niet in. Later in de 1e helft werd alsnog de openingstreffer binnengewerkt. Met deze voorsprong op zak werd er gerust voor de tweede helft. Toen deze eenmaal begonnen was viel de 2e en de 3e treffer vrij snel. Hierna kon de wedstrijd rustig uitgespeeld worden maar bleek er toch nog voldoende zuurstof in de tank te zitten om uit te lopen naar 5-0. De actieve internetters hadden inmiddels ontdekt dat Kronenberg een misstap had gemaakt in Maasbree. Dit betekende dat de overwinning op bevo volstond voor het kampioenschap omdat Kronenberg de kloof nu definitief niet meer kan overbruggen. De meeste mensen hadden niet verwacht dat het vandaag al zou gebeuren, maar het feest was er niet minder om.