5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

Na een geslaagd teamfeest op de zaterdag moesten we aantreden tegen Baarlo 3.
Deze keer begonnen we wel fel aan de wedstrijd en ging de het spel op en neer al had Baarlo wel de betere kansen in de 1e helft.
Toch wisten we met een 0-1 voorsprong de rust in te gaan door goed opletten van onze linkerspits. 1 tegen 1 met de keeper bleef hij koel en scoorde beheerst. Ook mede enkele zeer goede reddingen van onze keeper wist Baarlo niet te scoren in de 1e helft.
Na de rust kwamen we vrij snel op een 0-2 voorsprong door een zeer mooie aanval die wederom door de linkerspits werd afgerond.
Hierna werd Baarlo sterker maar kreeg het niet al te veel kansen. Toch werd het enigzins verrassend 1-2 door een echte spitsen doelpunt.
Baarlo bleef drukken waardoor er meer ruimte onstond voor ons. Hier werd tot aan de 87 minuut te weinig mee gedaan. Na een mooie solo wist de rechter middenvelder met een prachtig schot de 1-3 te maken. Eindelijk weer 3 punten en niet meer hekkensluiter.