35'
70'

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

14 april 2011 18:30

Eindelijk was het zover, Kronenberg 2 – Koningslust 2 stond op het programma. Al maanden werd er in beide dorpjes reikhalzend uitgekeken naar dit duel dat eerder in het seizoen nog afgelast werd wegens slechte weersomstandigheden. De wedstrijd ging enigszins gelaten van start en beide partijen waren redelijk gelijk aan elkaar. Kronenberg kreeg net iets betere kansen en wist de score te openen. Zonder hier goede kansen tegenover te zetten kwam Koningslust langszij. Voor rust wist Kronenberg helaas wederom op voorsprong te komen. In de tweede helft was Koningslust sterker dan in de eerste. Toch konden de gona spelers het niet verhinderen dat Kronenberg af en toe gevaarlijk uit brak, en werd het net aanvankelijk niet gevonden. Even later viel er voor geel zwart alsnog te juichen nadat de 2-2 gemaakt werd.  In het restant van de wedstrijd had zowel de thuisploeg als gona nog de volle winst kunnen pakken, maar beide elftallen verzuimden dit. Over een dikke week wordt deze wedstrijd nog eens over gedaan en hopelijk levert het treffen dan wel een overwinning voor Koningslust op.