De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4652085

Thuis tegen Panningen werd een terechte nederlaag geleden. Alleen was de 0-6 toch wel geflatteerd.
In de 1e helft was Panningen wel iets beter en kreeg ook de meeste kansen maar na de 0-1 hadden we ook enkele kansen op de gelijkmaker maar die gingen er niet in. Net voor rust maakte  Panningen de 0-2. Na enkele aanpassingen in de rust konden we toch niet het verschil maken om in de wedstrijd te komen. Halverwege de 2e helft scoorden de gasten de 0-3 en was de wedstrijd gespeeld. In de laatste 10 minuten vielen er nog 3 tegendoelpunten. Eindstand 0-6