5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4652085

De inhaalwedstrijd tegen Kessel 2 leverde een terechte overwinning op.
Dit keer kwamen we na 3 minuten al op achterstand door een foute inschatting achterin terwijl we daarvoor zelf een grote kans kregen.
In het verloop van de 1e helft handteerde vooral Kessel veelvuldig de lange bal terwijl Koningslust het ook vaker via het middenveld probeerde.
Beide teams kregen verschillende kansen voor de rust maar gescoord werd er niet meer.
Na de rust kwamen we direct op 1-1 door een mooi afstandschot van onze flankspeler. Niet veel later een mooie combinatie door het midden
die door onze rechtshalf mooi werd afgerond en een 2-1 voorsprong opleverde.
Kessel probeerde het wel in de 2e helft maar kwam eigenlijk niet meer aan voetballen toe. Het was wachten tot de weedtsrijd beslist ging worden middels een 3e doelpunt. Dit duurde vrij lang maar 5 minuten voor tijd kregen we een penalty door een handsbal en deze werd overtuigend binnen geschoten. 3-1 en een terechte overwinning.