De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4652085

Vandaag stond een zware wedstrijd op de planning tegen Baarlo VR2. Een ding wisten we zeker, we gaan strijden voor het leven.

Om 13.00uur was de aftrap van de wedstrijd. We begonnen sterk aan de wedstrijd, maar helaas viel het niet mee. Baarlo kwam aan de bal en toen viel in de 17e minuut de 0-1. Dit mocht niet nog eens gebeuren, we moesten meer strijd brengen. Het was zoeken naar de kansen, maar net voor de rust wist Kris de 1-1 te maken.

In de rust kregen we een peptalk van onze trainer Joey. Nog meer strijd brengen! We moesten en zouden dit winnen. Daarmee begonnen we de tweede helft wederom sterk. In de 51e minuut kwam Kris aan de bal en kon hiermee een mooie assist geven op Jill, 2-1! Niet veel later kon Karre de bal naar Lynn spelen en daar viel de 3-1. Het plan, alles dichtgooien en volhouden tot het einde. Dit lukte niet helemaal, het werd nog spannend toen Baarlo de 3-2 kon maken. De spanning was over het hele veld te voelen, spanning tot het einde. Maar we hebben het volgehouden, de 3 punten zijn weer binnen en we behouden hiermee de koppositie!

Volgende week mogen we bijtanken en over 2 weken gaan we weer strijden tegen ST Melderslo/Sparta'18 VR1. Tot dan!