tel. 077-3260055

Vandaag de wedstrijd tegen irene 12 te Tegelen.

De strijd gister in America is nog zichtbaar bij een aantal spelers van 3. Laten we het maar oorlogskleuren noemen.

Na een korte warming up gaan de mannen ten strijden.

De veel jongeren tegenstander gaat fel van start en fit resulteert in een snelle 1 - 0. Een afstandschot dat aangetikt wordt laat Freek kansloos. De tegenstander is feller en koningslust komt niet aan voetballen toe. Ze geven niet op ondanks het offensief van irene. Leon krijgt een diepe bal en na een mooie schijnbeweging verwerkt hij deze in de goal 1 - 1. Het noodlot slaat toe en de eerste wissel is een feit. Deze wissel verwerkt de bal helaas ongelukkig in eige doel na een matige voorzet 2-1. Het wil allemaal net niet en irene maakt vlak voor rust nog de 3-1 doormiddel van een fijn geplaatst afstandschot.

Een sterke start de 2e helft de 3-1 achterstand houdt de mannen van 3 niet tegen. De 3-2 staat na 2 minuten in 2e helft op het scorebord. Sander krijgt de bal diep en verwerkt deze achter de keeper. De kans op de 3-3 volgt maar helaas wil dit plan niet lukken. Dan volgt er een offensief van irene die snel resulteert in de 4-2 en vlak daarna een goed uitgespeelde 5-2.
Na een duel met Freek komt de 6-2 op het bord. De wedstrijd blijft rommelig. Koen laat zien hoe je een corner neemt en verwerkt deze weer direct in het net 6-3. De 6-4 wordt door Harm gemaakt. Hij laat de keeper schrikken van zijn jaag actie en verwerkt hem in de goal. Dit is tevens ook de eindstand.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende week thuis tegen egchel 3.

Winkie van de week is voor Stan voor het edje.