Maar onze jongens zijn gewent om er voor te vechten tot de laatste minuut.
Vorige week een goed resultaat behaalt tegen Grashoek, waar ook Herten het moeilijk
tegen had.
 De eerste helft ging dan ook gelijk op met kansen aan beide zijden.
Boyke kwam alleen voor de keeper maar plaatste de bal tegen de keeper. Zo gingen we de rust in met 0- 0.
Direct in de tweede helft scoorde Herten de 0 - 1. Maar onze geel zwarte gingen er nog een tandje bijzetten,
resultaat  een prachtig afstandsschot van Kay. 1 - 1. De wedstrijd werd harder waardoor de scheidsrechter af en
toe moest ingrijpen. Herten kreeg een vrije trap en scoorde ongelukkig de 1 - 2, maar Boyke kwam nog een keer
richting goal en scoorde.Eindstand 2 - 2.