5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4652085

Tegen de mannen uit Horst werd een zwaarbevochten overwinning behaald.
Het begin was wederom goed. Na 2 minuten werd een corner verlengt en in 2e instantie binnen geprikt.
Daarna kregen we nog 1 grote kans om op 2-0 te komen maar deze werd goed gekeerd door de keeper.
Wittenhorst bleef ook steeds dreigend en na een kwartier werd het 1-1 na een kopbal.
In een op en neer gaande wedstrijd bleef het tot de rust 1-1. Na de pauze begonnen we weer goed en na 61 minuten was het 4-1 door 3 goed opgezette aanvallen en prima afwerking. 3 punten binnen zou je denken maar Wittenhorst gaf niet op en10 minuten later was het 4-3.
Met veel inzet en strijd bleef het hierbij. 3 punten erbij na een overwinning op een goede tegenstander.