...
87'

5e klasse 3

27 september 2020 11:00

Nadat onderweg weer wat bonnen waren verdient start om iets over 11 de wedstrijd. In de eerste paar minuten krijgt Reuver al veel kansen, maar naar goed te hebben over gespeeld bereiken we ook steeds vaker het doel van de tegenstander. In de 6de minuut schiet Kristy een diepe bal van achter op Jill. Jill sprint de achterhoede van Reuver eruit en scoort, 0-1. Helaas weet Reuver in de 8ste minuut terug te komen en scoort, 1-1. 3 minuten later weet Reuver ons doel weer te vinden, 2-1. Nadat de scheidsrechter even werd geschept zetten we de wedstrijd weer voort. Na een mooie voorzet van Jans naar Lisa, speelt Lisa de bal terug naar Sem, zij haalt uit maar schiet helaas over het doel. In de 42ste minuut weet Reuver ons weer te passeren wat leidt tot een doelpunt, 3-1. Lynn schiet een mooie diepe val vanuit achter naar voor. Sem weet de bal mee te nemen en scoort in de 45ste minuut, 3-2. Maar reuver weet weer snel terug te komen en scoort een paar minuten later, 4-2. Lisa word in de extra tijd van de eerste helft onderuit gehaald dit leidt tot een vrije trap iets voor het strafschop gebied. De vrije trap was raak, maar werd te vroeg genomen, waardoor deze opnieuw genomen moet worden. Deze weet Lisa weer in het doel te plaatsen, 4-3. De tweede helft gaat van start. In de 50ste minuut weet Reuver doormiddel van een aanval weer te scoren, 5-3. 5 minuten later breekt een speelster van Reuver weer door en tikt hem in het hoekje binnen, 6-3. Na goed teamspel van ons weet Reuver weer de bal in bezit te krijgen en scoren, 7-3. Ondanks dat we ons weer aan het oppakken waren kreeg reuver een vrije trap iets voor het strafschop gebied. Weer weten ze de bal binnen te schieten, 8-3. In de 87ste minuut tikt Reuver de bal weer binnen. Dit maal via de paal, 9-3. Tevens ook de eindstand. Volgende week spelen we thuis tegen RKSVO.