80'
85'

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

13 februari 2011 11:00

Zondagmorgen werd tegen Meijel de 10e wedstrijd van het seizoen gespeeld. De eerste helft was er een waar weinig over te zeggen valt. De mogelijkheden die gona wist te creëren troffen geen doel (wel paal en lat), en Meijel kon het vele balbezit niet vertalen naar kansen. Een logisch gevolg was een ruststand van 0-0. Ook in de tweede helft bleven de doelpunten aanvankelijk uit, tot ongeveer 20 minuten voor tijd. Vanaf dat moment vielen ze als rijpe appels uit de boom en werd het 4-0. Een mooie overwinning waarmee gona 2 liet zien dat het ook na een bonte avond en een rumoerige week prima in staat is om te voetballen.