Koningslust JO9-1JM

F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 404

27 november 2010 10:45

Zaterdag 27 november, de winter is begonnen. Lichte vorst en het zonnetje stralend op het veld.
We waren dan ook allemaal blij dat de wedstrijd gewoon doorging. We begonnen sterk tegen Helden;
binnen 5 minuten scoorde Stijn 0-1. Gevolgd door een corner van Kai, aangeraakt door de tegenstander 0-2.
Boyke haalde goed uit en scoorde 0-3. Kay tekende de 0-4 en Boyke nog eens de 0-5.
Rust, korte bespreking en snel weer verder. In de opstelling een beetje verplaatsingen zodat de verdedigers ook warm blijven.
Lars hield zich zelf warm rond de goal. Toen kwam Clim met een zuivere hattrick. Boyke nog eens de 0-9.
En Mick  dacht dat er nog wel 2 bij konden en dus werd het uiteindelijk 0-11.
Onze jongens hebben goed voetbal geleverd maar de tegenstander was duidelijk de mindere op het veld.