76'
...

4e klasse D

27 oktober 2019 14:30

Reuver kwam op bezoek in Koningslust met het doel om zich te ontdoen van de 0 punten en de kloof met Koningslust kleiner te maken. Met fel spel probeerde Reuver Koningslust onder druk te zetten. Koningslust speelde slordig en had daardoor geen antwoord op de felheid van Reuver. Het was Reuver dat middels 2 schoten de 0-1 en 0-2 op het scorebord zette. Koningslust creëerde wel kansen, maar die vertaalden zich niet in doelpunten tot vlak voor rust: een vrije trap van Koningslust wordt nog door de keeper weggewerkt, maar eindigt uiteindelijk op het hoofd van Bram Rongen die de bal in het net kopt: 1-2.

Deze opsteker wist Koningslust na rust niet te vertalen in een goed vervolg: wel kansen maar geen doelpunt. Reuver wist meer raad met zijn kansen: een aanval over rechts landde bij de tweede paal, waar de bal werd binnengeschoten: 1-3. Bram Rongen en Roy Bos kwamen daarna nog dicht bij een doelpunt, maar de stand bleef ongewijzigd. Ook toen een Reuver speler alleen voor Mick Berkers opdook, bleef het 1-3 door een prima redding van Mick.

Uiteindelijk gaat Reuver dankzij fel spel met 3 kostbare punten naar huis.