Bieslo 1 (zon)

0 - 0

4e klasse D

10 november 2019 14:30

Het was weer zo’n dag waarop Koningslust vele kansen creëerde en er ook vele weggaf. Het verschil met voorgaande wedstrijden was dat de teller aan beide zijden op 0 bleef staan.

Het was Bram Rongen die de kansenregen opende en zijn te slappe afronding op de keeper van Bieslo zag eindigen. Gelijk daarna moest Mick Berkers een inzet van Bieslo pareren. Jurjen Verbong kreeg middels een volley na een voorzet van Bram Rongen de volgende kans. Zijn inzet ging over. Rob Lemmen (2 keer) en Ivo Schers tekenden voor de overige kansen voor rust. Terwijl Mick Berkers aan de andere kant regelmatig moest redden. Zodoende werd de rust met 0-0 bereikt.

In de tweede helft was er sprake van een zelfde spelbeeld. Zowel Koningslust als Bieslo werden voortdurend gevaarlijk. Roel Ghielen was de eerste die middels een schot de Bieslo-goalie probeerde te verschalken. Een schot van Jurjen Verbong ging weer over en toen Bram Rongen middels een steekbal Roel Ghielen in stelling bracht, stond de keeper van Bieslo weer in de weg. Bieslo liet zich middels een schot op de paal ook niet onbetuigd en Mick Berkers moest ook in de tweede helft weer regelmatig redding brengen. Ivo Schers, Bram Rongen, Jurjen Verbong en Roel Ghielen tekenden nog voor een hele reeks aan kansen, terwijl Bieslo tot het laatst toe gevaarlijk bleef. In de laatste minuut kwam Roel Ghielen nog dicht bij de volle winst voor Koningslust, maar zijn schot werd onderschept door de keeper van Bieslo. Hoewel Koningslust op basis van de kansen de winst misschien wel had verdiend, doet de gelijke stand recht aan het spelbeeld. Het was hoe dan ook geen bloedeloze 0-0