66'
Assist: Jill Schers

5e klasse 3

27 oktober 2019 13:00

Op zondag 27 oktober mogen we weer voetballen. Deze week kwam Linne VR1 naar ons toe. Met volle moed beginnen we aan de eerste helft. Na een paar keer het veld over en weer gerend te hebben en ook een paar kansen gemist te hebben, schiet de tegenstander op doel. De bal vliegt over Brenda het net in 0-1. Er was veel onrust op het veld, alle ballen werden naar voren gespeeld. We hadden een paar kansen maar helaas geen goal. In de 37e minuut scoort de tegenstander weer 0-2. Met deze stand gingen de dames de rust in.
In de tweede helft begon Linne sterker en hadden een schot op doel. Brenda maakt een mooie redding en voorkomt de 0-3. Helaas heeft Linne in de 58e minuut nog een kans, de bal rolt voor de paal het doel in en maakt alsnog 0-3. Door een ingooi komt de bal linksvoorin bij Jill, ze zet de bal voor en Sem Bos maakt het in de 66e minuut 1-3. De meiden hebben nog hard gewerkt en de eindstand is 1-3 geworden.