...
75'

5e klasse 3

3 november 2019 10:00

Op een regenachtige dag beginnen we de wedstrijd tegen sporting Peel en Maas. Vooraf 1 minuut stilte. De aftrap is om 10.09u. Zonder dugout zitten we met onze paraplu's al klaar. Kans voor Sporting Peel en Maas. Brenda houd de bal tegen maar de bal rolt verder naar het doel Eva zorgt dat het geen doelpunt wordt. Mooie diepe bal van Sanne op Pien, helaas is de keeper wat sneller. Het ging erg gelijk op, maar helaas valt in de 18e minuut de 1-0. Daarna ging het snel. Nog een goal van Sporting in de 19e minuut, 2-0 en daarna nog een goal in de 21e minuut 3-0. Mooie combinatie van Sem B en Sanne. Kristy rent tussen de mannetjes door en geeft een dieptepass op Sanne helaas was het buitenspel. Kristy krijgt de bal van Jill en gaat zelf naar de goal maar schiet helaas naast.
De tweede helft begint gelijkwaardig. Koningslust krijgt weer wat kansjes, maar helaas komt Sporting er in de 60e minuut door en scoort, 4-0. Ook in de 65e minuut scoort Sporting 5-0. En in de 67e minuut maken ze 6-0. In de 68e minuut wordt Kristy neergehaald en we krijgen een vrije trap, Kristy scoort! 6-1. Dan komt er een pass van Kristy in de voeten van Sanne, helaas schiet Sanne de bal naast de goal. Nog een goal van Sporting 7-1. Een pass van Jans op Sanne, Sanne schiet op de keeper. Phebe heeft nog een poging gedaan, een afstandschot, maar helaas heeft de keeper de bal.
Zo eindigt de wedstrijd met 7-1, volgende week mogen we uit tegen MMC Weert waar we ons uiterste best gaan doen om de 3 punten mee naar Koningslust te nemen.