...
83'

5e klasse 3

1 december 2019 10:00

We beginnen vandaag vroeg en op een nog geheel wit veld tegen Ospel. Beide ploegen beginnen fanatiek. Een bal van Kristy op Lisa, Lisa legt breed op Lynn. Lynn schiet op doel, maar helaas te zacht. Speelster van Ospel rent op het doel af, Brenda komt uit, maar wordt voorbij gespeeld. 1-0 in de 19e minuut. Snel na de goal, kans van Lynn helaas net naast de verkeerde kant van de paal. Sem B krijgt een diepe bal van Lisa, passeert 2 speelsters, maar helaas wordt daarna de bal onderschept door de keeper. Corner voor Koningslust. Waar er ook even tijd was om de complete ijsblokken onder je voetbalschoenen vandaan te toveren. Lisa neemt de corner, kaatst met Kristy. Lisa dribbelt richting goal, maar helaas schot tegen de tegenstander. Daarna Lynn loopt op, schiet op goal. Bal komt terug bij Jans, zij passt de bal naar Lisa en Lisa schiet. Helaas mis. Al met al genoeg kansen voor Koningslust en de 1-0 achterstand is zeker niet terecht.

Vol goede moed beginnen we de 2e helft. Meteen kans voor Ospel, maar door goed verdedigend werk gaat de bal naast. Dan weer schot van Ospel, Brenda red mooi. Na wat gepingel van Ospel schieten ze weer op doel, 2-0. Dan bal van Lisa op Kristy, zij schiet helaas houd de keepster tegen. Dan diepe bal van Kristy op Lisa, Lisa maakt een goede loopactie en schiet, maar helaas de keepster heeft hem. Weer een periode met vele kansjes, maar toch willen ze er allemaal net niet in. Dan weer Ospel aan de bal, schiet en raak. 3-0. In de 83ste minuut helaas weer een goal tegen 4-0. Meteen na de aftrap diepe bal rechtstreeks vanuit Kristy op Lisa, Lisa loopt, haalt uit, maar de bal rolt net voorlangs het doel. In de laatste minuten, wordt Lisa op lelijke wijze onderuit geschoffeld, we eindigen de wedstrijd met 10 man. Hard gestreden, maar helaas toch verloren. Weer op naar de volgende week. Dan gaan we de 3 punten proberen in Koningslust te houden tegen Brevendia.