75'
...

5e klasse 3

26 januari 2020 13:00

We startten de wedstrijd vandaag met in totaal 12 speelsters. Aan het weer zou het in ieder geval niet liggen. Het zonnetje scheen toen Brevendia om 13:00 uur de aftrap nam. We waren weer opgeladen door de winterstop en klaar om punten te gaan pakken. Dit was duidelijk toen in de 2e minuut gelijk een grote kans ontstond voor ons. Kristy passt de bal op Jans. Jans zet deze strak voor op Sem B en zij schiet helaas net naast. De toon lijkt gezet. Lijkt inderdaad, want in de 4e minuut komt gelijk het antwoord van Brevendia. Door een foutje in de verdediging komt de bal bij een van de dames van Brevendia in de voeten. Voor Brenda was het schot niet houdbaar en zo komen we al snel op achterstand. 0-1. We blijven goed overspelen, maar helaas leidt het mooie samenspel van Jans en Pien niet tot een kans. In de 7e minuut helaas weer balverlies, wat maakt dat de achterstand uitgebreid wordt tot 0-2. We hebben kleine kansjes. Een schot van Kristy net over en vrije trap van Lynn helaas ook zonder resultaat. In de 24e minuut krijgt Kristy de bal, zij gaat richting de goal en haalt uit. De bal gaat over de keeper in de goal. 1-2. We zijn terug in de wedstrijd. Brenda maakt ondertussen verschillende reddingen, maar dan valt in de 30e minuut toch de 1-3. Er ontstaat nog een mooie kans van Jans door een voorzet van Kristy, maar helaas net naast. We gaan met een 1-3 achterstand de rust in. In de rust hebben we verschillende wijzigingen aangebracht met de hoop op meer succes in de tweede helft.
In de 47e minuut hebben we dan ook gelijk weer een grote kans voor Kristy. Helaas gaat deze bal over. Het spel gaat over en weer, maar over het algemeen is Brevendia de sterkere partij. In de 57e minuut volgt de 1-5. Lynn lijkt hierop nog een antwoord te hebben met een hard afstandsschot. Maar zoals het grootste gedeelte van deze wedstrijd was ook dit weer helaas net niet. Er volgt nog een tegengoal, 1-6. Over het algemeen hebben we ons niveau helaas niet weten te behalen. We laten deze wedstrijd snel achter ons en kijken vooruit naar volgende week. Dan spelen we uit tegen GKC /RKHVC/RKESV.