82'

5e klasse 3

10 november 2019 12:15

Op de zonnige zondag 10 november rijden we met de dames naar Weert.
We beginnen de wedstrijd om 12.18. En al in de 6e minuut heeft Lisa een kans op goal. Ze schiet en maakt 0-1.
Niet veel later hebben we nog een paar kansen. Een van lisa helaas er langs. En een van Kristy, Sanne staat alleen voor de goal en passt de bal naar Kristy. Kristy schiet de bal op de keeper en dus geen goal. In de 19e minuut schiet Weert de 1-1. In de 25e minuut maakt weert 2-1. Kans op goal van Sanne, de keeper heeft de bal. Lisa probeert de bal te koppen maar raakt de bal verkeerd. 38e minuut maakt Eva hands, penalty voor de tegenstander. De tegenstander maakt een goal. 3-1. Sliding van Lynn op de bal. Tegenstander krijgt penalty en maakt in de 42e minuut 4-1. Door goed samenspel weet Lynn vrij te komen en schiet op goal met een assist van Lisa, 4-2. Zo eindigen we de eerste helft.

We beginnen met de tweede om 13.23.
De bal gaat over en weer maar helaas krijgen de dames van Weert een kans op goal en schieten ze de bal erin. 5-2. Uit een corner krijgen we een kans. De bal komt terug naar Kristy en schiet nog een keer, de bal komt bij Pien en zij probeert de bal er in te koppen. Helaas is het niet gelukt. In de 82e minuut schiet Weert nog een keer en het is 6-2. De bal gaat nog een paar keer heen en weer, maar dit blijft dan toch de eindstand.