77'
...

5e klasse 3

17 november 2019 13:00

Deze koude zondagochtend kwamen de dames van Maasgouw naar Koningslust. We beginnen met de wedstrijd maar helaas maakt Maasgouw in de 2e minuut al 0-1. Er zijn een paar kansen voor beide teams maar er zijn in de eerste helft verder geen goals gevallen. Dus we gaan met 0-1 de rust in.
De tweede helft begint en onze dames gaan weer met volle moed het veld op. In de eerste vijf minuten hebben ze dan ook een kans, maar geen goal. Het gaat erg tegen elkaar op. In de 64e minuut komt Maasgouw door en maken 0-2. Niet veel later maakt Jill een actie en komt langs de man, ze passt de bal op Sanne en zij schiet de bal op goal. Ze maakt in de 66e minuut 1-2. Maasgouw maakt het in de 77e minuut 1-3. Onze dames hebben gestreden en dit is dan ook onze eindstand. De volgende wedstrijd gaan we er weer tegen aan.