...
59'

5e klasse 3

29 september 2019 13:00

Op zondag 29 september reisden we af naar Melick om een wedstrijd te spelen tegen ST Roerdalen / SVH'39 VR1. We begonnen wat ongelukkig want in de eerste minuut viel een tegengoal. De tweede tegengoal volgde enkele minuten later in de 6e minuut. Koningslust komt moeilijk in de wedstrijd, dit resulteerde in weer twee goals voor ST Roerdalen / SVH'39 VR1 in de 24e en de 26e minuut. Jill en Lisa weten een mooie actie op te zetten waarbij de bal weerkaatste tegen de benen van de keeper maar eindigde langs de goal. Koningslust weet zich beter op te stellen en probeert de bal bij ons doel weg te houden. In de 40e minuut brak de tegenstander er doorheen en volgde de 0-5. Na een aantal reddingen van Brenda weet de tegenstander toch nog een goal te bemachtingen daardoor gingen we met een stand van 0-6 de rust in.

We beginnen met goede moed weer aan de tweede helft. Door de opgelopen blessures speelt Koningslust verder met 10 vrouwen. In de 51e minuut volgt een actie van de tegenstander die hun uiteindelijk een goal oplevert. Het voelt toch wel even als een geluksmomentje als we weer meer op de helft van de tegenstander voetballen en in de 57e minuut wordt dat beloond met een goal van Kristy. Daarna moet Koningslust weer strijden en scoort de tegenstander alweer in de 59e minuut. Koningslust begint wat meer kansen te krijgen en durft weer te voetballen. Het is knap hoe we ons zo weten te herpakken, dat komt allemaal door de inspirerende en coachende woorden van Lucy. We sluiten af met een eindstand van 1-8 en nemen het trotse gevoel van de tweede helft mee naar de volgende wedstrijd.