...
80'

5e klasse 3

8 maart 2020 10:30

Na een tijd rust, starten we de uitwedstrijd tegen VVV'03. Aftrap is voor de dames van Koningslust. We beginnen de wedstrijd sterk en voetballen veel op de helft van de tegenstander. Dan een vrije trap voor Koningslust. Deze beland in de voeten van de tegenstander, dit wordt een doelpunt voor VVV'03. 1-0.

De bal is weer voor ons en belandt bij Lynn in de voeten. Lynn haalt uit van een afstand, helaas net naast het doel. Vervolgens rent Lisa haar vrouwtje voorbij en geeft een perfecte pass op Kristy. Kristy schiet, maar helaas gaat de bal net over.

Van ver schiet Lynn nog eens en dit keer lijkt deze erin te vallen, maar belandt helaas op de paal. Mooi spel van Jans en Lisa. Jans schiet, maar deze komt in de handen van de keeper terecht. Lynn krijgt de bal van Kristy, Lynn schiet een mooie bal op het doel. Helaas net er langs.

2e helft.

Schot van Kristy, deze bal komt tegen de tegenstander en belandt bij Lisa. Lisa schiet, maar helaas over. Keeper heeft de bal en schiet, deze komt bij Lisa terecht en schiet op de paal. Dan nog een tegengoal van VVV'03 en dat maakt dat de eindstand 2-0 wordt.

Goed spel en Koningslust was overheersend, helaas wilde het weer niet lukken. Volgende week thuis, 13.00u tegen Sporting Peel & Maas!