...
35'

5e klasse 3

13 oktober 2019 11:00

Op zondag 13 oktober was Koningslust VR1 te gast bij Reuver VR1. Al in de 7e minuut weet Lisa de bal richting de goal van de tegenstanders te drijven en schiet deze over de grond in de rechterhoek van de goal, 0-1. Daarna is er veel onrust op de helft van Koningslust en daar weet de tegenstander goed gebruik van te maken, in de 15e minuut volgt namelijk een goal voor Reuver, 1-1. In de 22e minuut ontstaat er een corner voor Reuver daaruit resulteert een goal die Koningslust had kunnen voorkomen, 2-1. Jill weet de bal te veroveren en probeert zo dicht mogelijk bij de goal van de tegenstander te komen, ze maakt gebruik van de kans maar helaas rolt de bal via de tegenstander over de achterlijn. In de 35e minuut krijgt Reuver een kans, onze keeper Brenda doet nog een poging om de bal weg te werken maar dat mocht niet baten, 3-1. Koningslust geeft de moed niet op en weet op de helft van de tegenstander te komen. Een kans voor zowel Jans, als Floor en Pien maar al deze kansen helaas zonder succes. Ook volgt een voorzet van Eva op Jill, die een poging waagt, maar de bal rolt helaas langs de goal.
Na de rust moet Koningslust weer even in de wedstrijd komen. Maar zodra dat gedaan was, kregen we een kans van Sem B die helaas de goal miste. Dan volgt een vrije trap voor Reuver en Brenda zorgt voor een mooie redding. De voorhoede weet de bal samen op de andere helft te krijgen en een combinatie van Lisa en Sem B creëert een mooie kans maar helaas eindigt deze langs het doel. Er volgen nog enkele kansen voor beide partijen maar zonder enig resultaat. Onze keeper wordt hard aan het werk gezet, wat ook wel betekent, veel mooie reddingen van Brenda. In de tweede helft zijn er geen goals gevallen wat betekent dat we de wedstrijd afsluiten met 3-1 winst voor Reuver VR1.