E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 406

6 november 2010 10:00

Koningslust E1 - Haelen E3    5-9

Op deze mooie zaterdag morgen had zich helaas een speler verslapen maar door de terugkeer van Robin konden we toch met 7 spelers beginnen.
Na 18 minuten stond het al 0-6 vooral door slecht verdedigen zoals voor de man staan, niet mee terug komen na een afgeslagen aanval eigelijk de zelfde fouten zoals die het hele seizoen al voorkomen.
Vanaf de 19de minuut mochten we van de tegenstander zelfs met 8 spelers gaan spelen, dit had duidelijk effect want de ruststand werd daardoor 2-6.
Na de rust begonnen we weer met 8 spelers maar na 10 minuten heeft Robin het speelveld verlaten en lieten onze E spelers ook zien dat ze met 7 spelers
geleikwaardig waren aan Haelen dus het kan toch!
De eindstand was 5-9 wat dus betekend dat we de 2de helft met 3-3 hebben gelijk gespeeld.
Dus heb vertrouwen in jezelf en laat de kop niet hangen.