...
73'

Groep 3 15

1 september 2019 11:00

Vandaag uit tegen MVC’19 eerste bekerwedstrijd verwarrend, want we spelen thuis maar toch uit. MVC’19 dat in de competitie hoog in de 4e klasse speelt, zou qua niveau wat beter moeten zijn. Toch gaan we ervoor, maar helaas valt er in het begin van de wedstrijd al snel een tegengoal, maar we geven de moed niet op. Kop omhoog en doorspelen. Door goed spel van MVC wordt er in de 7e minuut weer gescoord. 2-0. In de 23ste minuut is het weer raak. 3-0. Het verschil is al gemaakt, maar we blijven vechten. In de 29ste minuut valt dan helaas ook de 4-0. Dan wordt Sem Bos in de rug geduwd, waardoor ze hands maakt in ons eigen strafschopgebied. Er wordt een penalty gegeven, waar de dames van Koningslust en de supporters het duidelijk niet mee eens waren. Brenda kan hem helaas niet tegenhouden, 5-0.

We gaan de rust in, afgesproken om meer te gaan voetballen. Opbouwen vanuit achter, de bal willen hebben, vrijlopen en dat gaat dan ook in de eerste minuten zeker goed. Mooi spel van Lisa, Kristy en Sanne, maar helaas wordt deze kans gemist. Een vrijgespeelde kans van Sanne belandt in de handen van de keepster. Dan krijgen we een vrije trap, genomen door Kristy, deze valt mooi op het hoofd van Lisa en Lisa kopt de bal mooi de hoek in. Eindelijk is de 0 van het scorebord. 5-1.

Dan is het weer Lisa die zichzelf mooi vrijspeelt, schiet, maar helaas net buitenkantpaal. Helaas vallen er in de 69e en 73e minuut nog 2 doelpunten voor Maasbree. Eindstand: 7-1.