0 - 12

Koningslust JO9-1JM

4e klasse 402

13 april 2019 9:30

Horn Jo9-1, was vandaag de tegenstander, we hadden een gelijkwaardige tegenstander verwacht, maar binnen enkele minuten moesten we de verwachtingen bijstellen.  De koningslusters toppers waren heer en meester op het veld. Na 5 minuten kon Evi de bal van een verdediger ontfutselen, en met een mooi schot de keeper passeren waardoor de 0-1 een feit was. Enkele minuten later liet Juul de 0-2 aantekenen door een schot tegen de binnenkant van de paal en via de andere paal in de goal.  Via een schot en een solo van Juul was het spoedig 0-4. Ook Kim liet het net bollen met een mooi afstandsschot en met de ranja tijd was dan ook 0-5. Na de ranja nog snel van keeper wisselen en vol goed moed aan de 2e helft begonnen. De opdracht voor de 2e helft was simpel nog iets meer overspelen. Probeer je teamgenoten die nog niet gescoord nog iets vaker aan de bal te laten komen. Dit was niet tegendovenmans oren gezegd en met een mooi schot vanuit de zijlijn kon Lars de stand op 0-6 brengen. Even later was het Matthew die de verdediger de bal ontfutselde en met een mooi schot de 0-7 op het scorebord liet verschijnen. Ook Jill ging nu vol in de aanval en dwingede de verdediging van Horn tot een foutje waarna Jill dus de 0-8 liet aanteken. En dus was de opdracht van de 2e helft volbracht, iedereen van Koningslust had gescoord. Uiteindelijk is de score tot maar liefst 0-12 uitgebouwd. Dit is een mooi resultaat, maar we krijgen nog wel tegenstanders die iets meer weerstand gaan bieden, dus op naar de volgende wedstrijd