BEVO F1

F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 404

6 november 2010 11:15

Zaterdag 6 november Koningslust F! - Bevo F1

Aangezien dat Egchel F1 zich uit de competitie had terug getrokken is daar Bevo voor in de plaats gekomen. Met de ervaring dat het altijd lastig voetballen
tegen Bevo is gingen onze mannen zeer geconcentreerd het veld op. De eerste 10 minuten ging het gelijk op en nog een beetje aftasten van de tegenstander.
Maar toch kwam Boyke er goed door en scoorde de belangrijke 1-0. Gevolgd door een corner zeer scherp genomen door Kay waardoor een eigen doelpunt
volgde.2-0. Ook Clim lukte het om door de verdediging te spelen en met een schot in de goal. In de aangebroken rust hebben we de jongens gecomplimenteerd
met het puike voetbal, keihard werken en vooral goed samenspel. Iedereen kent zijn eigen positie steeds beter op het veld, waardoor ook Stijn twee maal mocht
scoren. Klasse. Uiteindelijk kwam Boyke nog tot scoren waardoor de eindstand op 7-0 kwam