Koningslust JO9-1JM

F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 404

30 oktober 2010 10:00

Eindelijk herstvakantie voorbij, lekker voetballen tegen RKSVM. Een toppper op papier, de nummer drie tegen de nummer vier (Koningslust).
Vanaf de eerste minuut op het veld overheerst Koningslust het spel, ballen richting doel worden vakkundig afgenomen en naar de middenvelders
gespeeld. Die weten onze spitsen steeds beter te bereiken waardoor we steeds druk uitoefenen op het doel van de tegenstander. Boyke komt dan
ook al snel goed door en scoort de 0-1. De wedstrijd is vanaf de eerste minuut al super spannend, alle spelers zetten zich voor de 100 procent
in en onze doelman is de controlerende laatste man. Clim dribbelt vakkundig door de verdediging en scooort de 0-2. Na de rust komt RKSVM iets
beter door en scoort dan ook de 1-2.Maar onze jongens gaan gewoon door met voetballen en geven weinig weg, vooral de middenvelders zijn steeds
aanspeelbaar zowel achterin als voor. Boyke komt dan ook nog eens goed voor doel en rond strak af 1-3. De wdstrijd is afgelopen, we hebben klasse
gespeeld en ook dus verdiend gewonnen.
De strafschoppen na de wedstrijd waren alle voor onze Lars, hij hield op een na alle ballen uit het net, klasse.