85'
Stan Vissers (penalty)

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

17 oktober 2010 11:00

Gona 2 mocht het vandaag proberen tegen de enige Venlose club die nog in de traditionele kleuren van Venlo speelt (Venlo2). Een zwak begin van onze zijde werd niet afgestraft door Venlo. Na een kwartier kwamen we iets beter in de wedstrijd, maar het spel was nog steeds verre van goed. Voor rust wisten we toch 2 keer te scoren waardoor de ruststand 0-2 was. De eerste 20 minuten van de tweede helft leek het alsof alleen Venlo (en gona dus niet) gestopt was met het houden van de theepauze. Het gevolg hiervan was dat Venlo eenvoudig uitliep naar een 4-2 voorsprong. Vlak voor tijd wist Koningslust 2 nog wel iets terug te doen door een doelpunt te scoren, maar verder dan dit mocht het helaas niet komen.