F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 404

9 oktober 2010 11:15

Prachtig weer en allemaal zin in een lekker potje voetbal. De jongens zijn steeds beter aan het samenspelen, dat moet nu ook
in het spel zichtbaar worden. Tegen Reuver kan men dit dan ook eens lekker laten zien.
Vanaf de eerste minuut direct gretig aan de bal goed over tikken, corner. Hier hebben we de afgelopen training op geoefend.
De bal komt iets terug richting Mick en een flinke poeier direct 1-0. Een erg mooie goal. Dat belooft wat. Niet veel later Boyke 2-0.
Derde goal staat Stijn onze diepste spits op de goede plaats, 3-0. Clim tekent voor 4-0. Waarna Boyke nog eens twee maal scoord.6-0.
De tweede helft moet nog beginnen, Reuver begrijpt er niets van, onze jongens krijgen van alle kanten complimenten, geweldig.
Boyke scoort nog eens en dan twee maal eigen doelpunt van Reuver. Tot slot Boyke scoort de 10-0. We hebben geweldig gespeeld,
en ook Reuver is op onze helft gekomen, maar direct afgestraft door onze verdediging. Super.