34'
36'

3e klasse 403

13 oktober 2018 10:00

Vandaag stond het duel tegen Neer op het programma. We begonnen te zwak aan dit karwei, want er eerste aanval van Neer leidde al tot het eerste doelpunt, en 3 minuten later was het al 0-2. Pas toen werden onze boys en girls pas wakker en gingen we ook zelf voetballen, door een klein misverstand in de verdediging kon een Neerse aanvaller via een schot op 0-3 komen. Echter via een keurige aanval van onze zijde kwam vrij snel de 1-3 op het scorebord. Helaas konden we dit te kort vasthouden waardoor we met 1-4 gingen rusten. Na de ranja kwamen we via een prachtig schot zelfs op 2-4. Maar ook nu kon Neer weer te snel scoren en binnen 3 minuten was de score opgevoerd naar 2-6. Toen kwamen de teams in evenwicht en over en weer waren er enkele kansen, echter wist Neer toch nog de 2-7 te scoren. Een waar eindoffensief werd door Koningslust ingezet waardoor de einduitslag op 4-7 kwam. Een gelijkspel was mogelijk geweest als de gehele wedstrijd hadden gevoetbald zoals de laatste 10 minuten . Jammer volgende keer beter