Koningslust JO9-1JM

F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 404

2 oktober 2010 11:00

Zaterdag 2 oktober  Kessel F2 - Koningslust F1

Op een herfstachtige zaterdag voetballen tegen Kessel, een erg goede tegenstander dat stond vast. Maar onze jongens
hebben er duidelijk zin in. dat resulteerde al  in een snelle goal voor ons. 0-1. Clim schoot richting doel en daar stond
Stijn precies goed klaar voor hem over de lijn te schieten. enige minuten later scoorde Kessel al de gelijkmaker. Maar
wij kregen de betere kansen en Clim scoorde 1-2. Kessel maakte weer 2-2, het bleef spannend. een enkele kans voor
Kessel bracht de ruststand naar 3-2. In de rust hebben we de jongens nog eens goed toegesproken en gecomplimenteerd
met het puike voetbal en samenspel. Het werd dan ook al snel 3-3.Boyke schoot de bal zuiver in. Maar alweer Kessel kreeg nog een kans en het stond 4-3.
Met man en macht vochten onze mannen naar de gelijkmaker maar de bal wou niet in het doel. Eindstand bleef 4-3 voor
Kessel. Geen winst maar een prachtige pot voetbal hebben de leiders en de vele toeschouwers kunnen zien van onze dappere