...
90'

4e klasse D

14 oktober 2018 14:30

De eerste 2 kansen in de wedstrijd zijn voor de thuisclub maar de schoten gaan allebei over het doel. Hierna is het Koningslust dat een kans krijgt alleen de keeper is net wat eerder bij de bal dan Nick Gommans. Even later is het wel raak als Bram Rongen de bal op Roel Ghielen geeft en deze de bal binnen schiet 0-1. Lang houd Koningslust de voorsprong niet want bijna direct hierna is de stand weer gelijk, als een voorzet vanaf rechts over de keeper heen gaat en binnen gekopt kan worden 1-1. Hierna is het de thuisclub dat goede mogelijkheden krijgt alleen Roel brengt redding, dan is het net voor rust een lange bal van Jurjen Verbong waar Roel Ghielen achteraan gaat en met succes een misverstand tussen de keeper en de verdediger waarna Roel Ghielen de bal in het lege doel kan schieten 1-2. De laatste kans in de 1ste helft is nog voor Koningslust als Jurjen verbong het met een schot probeert maar de keeper redding brengt. 1-2 ruststand. Het begin van de 2de helft dringt de thuisclub aan maar de schoten gaan of naast of over het doel. Koningslust krijgt ook wat kansen Bram Rongen met een vrije trap die niets oplevert en Roel Ghielen met een schot dat naast gaat. Dan is het een schot van een Reuver speler vanaf net buiten de 16 en die schiet hij binnen en maakt er 2-2 van. Dan krijgt Reuver nog wat kansjes maar levert niks meer op. Koningslust krijgt vlak voor tijd nog een kans als Roel Ghielen de bal verovert en hem op Nick Gommans geeft en Nick schiet de bal nog binnen 2-3 met nog een paar minuten te spelen. De thuisclub wil nog voor de gelijkmaker gaan maar deze komt er niet meer ze eindigen de wedstrijd nog met 10, Koningslust wint deze wedstrijd 2-3.