26'
Juul Joosten (schot)

3e klasse 403

6 oktober 2018 10:30

Op deze zonovergoten zaterdag stond de derby tegen Grashoek op het programma. Het was al snel duidelijk dat Grashoek een maatje te groot was, en niet alleen op voetbal gebied. Er werd door Koningslust goed gevoetbald, en ook diverse combinaties werden aangegaan. Maar Grashoek was toch te sterk zodat we met rust met 6-0 achter stonden. De 2e helft een zelfde spelbeeld, en wederom diverse puike reddingen van ons keeper Matthew, maar toch wist Grashoek de voorsprong uit te bouwen naar 11-0. En in een uiterste inspanning werd de ere treffer gescoord, 11-1, dat daarna Grashoek nogmaals scoorde via een afstand schot was jammer. Als team hebben we naar vermogen gevoetbald meer helaas was Grashoek een maatje te groot.