Assist: Jill Schers
87'

6e klasse 4

17 februari 2019 13:00

Onze eerste wedstrijd na de winterstop wordt gespeeld op een zonnige middag. Koningslust begint aanvallend de eerste helft. Al een aantal schoten op doel gehad, maar niks wordt beloond. In de 13e minuut is het dan raak. Sanne draait zich vrij en kaatst hem op Jill, waarna Jill het doel weet te vinden, 1-0. Een paar minuten later komt MVC in de aanval en scoort, 1-1. Er waren nog verschillende kansen voor ons, maar de keeper hield deze er uit.

In de rust is iedereen weer opgeladen en beginnen we vol goede moed aan de tweede helft. Koningslust gaat gelijk in de aanval, maar de kansen worden niet benut. Het gaat beide kanten op. Het moment waarop iedereen zat te wachten is er dan in de 82e minuut. Lynn komt op vanuit achter, kaatst op Jill, krijgt hem terug en schiet via de linker binnenkant paal raak, 2-1. Koningslust heeft de smaak te pakken. In de 87e minuut voorzet van Jill, komt aan bij Jans die deze vervolgens op de keeper schiet, keeper laat de bal los en Jans kan hem binnen schieten, 3-1. Tevens ook de eindstand, waar we met zijn alle hard voor gevochten hebben.