78'
Pien Janssen (schot)

6e klasse 4

17 maart 2019 12:00

Op deze regenachtige, maar toch ook zonnige dag kwamen we aan in Stiphout. Vooruit dan maar dan spelen we weer eens een wedstrijd. Het is kunstgras dus in het begin was dit even wennen, maar na 4 minuten kwam de eerste kans. Een schot op doel van Kristy, maar helaas net langs. Daarna een pass van Kristy op Lisa, weer een kans in de 11e minuut. Schot van Kristy op doel, helaas in de handen.
Kans van Stiphout, maar Eva heeft hem. Voorzet Kristy naar Jans, Jans schiet hem langs. Kans van Lisa, schiet tegen de keeper, via de keeper komt de bal bij een oplettende Jans. Jans schiet hem in het doel: 0-1!

Een goede periode in van Koningslust in de wedstrijd wordt doorgezet. Sanne geeft steekpass op Jill, Jill loopt door en scoort 0-2! Daarna weer een kans, pass van Lisa op Sanne. Sanne schiet helaas naast. Dan komt de bal via Lisa bij Kristy, Kristy schiet hem in het doel 0-3!
Kristy speelt zichzelf vrij en scoort vanaf een grote afstand in de 44e minuut de 0-4. 2 minuten later krijgen we een hele mooie combinatie tussen Sanne, Lisa en Jill waaruit Sanne scoort. 0-5!

Tweede helft nieuwe keepster in de goal, door de afwezigheid van onze vaste keepster. In de 48e minuut is het al raak voor de tegenstander 1-5. In de 52e minuut is het weer raak uit een corner.. 2-5. Daarna is het weer Koningslust die scoren, in de 65e minuut, een voorzet van Lisa op Phebe. Phebe scoort 2-6! Hierna haal Phebe uit, op de keepster, de bal komt terug en Pien scoort, 2-7! In de 86e minuut maakt Stiphout de eindstand 3-7 en hebben we op deze zondag maar liefst 10 doelpunten gezien, onder genot van de zon maar ook dikke hagelbuien.
Op naar de volgende week, tegen Baarlo thuis.