70'
80'

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

19 september 2010 10:30

Op deze zondagmorgen werd om exact 10.30 uur afgetrapt in en tegen Baarlo. Meteen vanaf het eerste fluitsignaal nam gona 2 het initiatief in handen. Gedurende de gehele wedstrijd werd dit niet meer afgegeven. Een 0-6 eindstand was om 12.15 uur een feit. Voor rust liep het balletje goed rond, en verrichte het bijna net zoveel werk als de 11 spelers die opgesteld stonden. Tweemaal trof de bal doel. In de tweede helft ging het niet veel anders. De 0-3 viel voordat de thee goed en wel achter de kiezen zat. Daarna werd uit een corner een doelpunt gemaakt met het hoofd. De toegestroomde gona 2 aanhangers mochten vervolgens nog tweemaal de handen boven het hoofd heffen, waarmee de eerder genoemde eindstand was bereikt. De prijsvraag: Voor welke Nederlandse club speelde Geert den Ouden het meest recent in de eredivisie? Antwoorden bij [email protected]