90'

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

12 september 2010 10:30

W Koch

Het naburige Maasbree stuurde vandaag hun 5e team naar sportpark de lust voor de seizoensouverture. Beide teams waren tot op het bot gemotiveerd om de competitie goed te beginnen; dit is namelijk het halve werk. Helaas zeg geel-zwart dat mvc 19 5 er het eerst in slaagde om het net te vinden. Nog v??r de rust werd  de stand weer recht getrokken a.d.h.v. een strafschop. Na rust, in de 2e helft dus, werd het vele balbezit van gona 2 niet tot uiting gebracht in de stand. Wederom was het mvc 19 5 dat liet zien hoe je scoort. Gelukkig trokken we lering uit de les, en konden we met een 4-2 overwinning het veld verlaten.                                                                                   De prijsvraag: Wie was de reserve keeper van Nederland tijdens het EK 1988? Antwoorden bij [email protected]