5 - 0

S.V. Grashoek 3

Mannen, 3, 6e klasse 18

17 december 2017 11:00

Vandaag begonnen we goed aan de wedstrijd. Dit leverde al een aantal grote kansen op in de beginfase. Tegenstander Grashoek was niet bij machte om het doel schoon te houden. Nick maakte na een solo namelijk de 1-0. Vlak voor rust werd het ook nog 2-0 nadat Sander niet faalde toen hij oog in oog met de doelman stond. Na rust hetzelfde spelbeeld. Wij spelen veel op de helft van Grashoek en zij komen amper in de buurt van ons doel. Het is dan ook wachten op de 3-0 die uiteindelijk wordt gemaakt door Roel Smedts. Koningslust probeert de score zo hoog mogelijk te maken maar niet alle kansen worden verzilverd. Wel valt de 4-0 een kwartier voor tijd. Tim rond koelbloedig af. Gelijk hierna wordt het ook nog 5-0 nadat Jeffrey de bal onderschept en hij ook het netje weten te vinden. Dit was dan ook meteen de eindstand en sluiten wij het najaar dus goed af.