26 november 2017 11:00

Scheidsrechter

J Dielissen

Vandaag kwam koploper Reuver 3 op bezoek in sportpark de lust. Het zal een moeilijke pot worden maar met de extra steun van de 22 supporters langs de lijn misschien een extra stimulans.

Aan het begin van de wedstrijden zagen we al gelijk dat er een paar hele goede voetballers in het team van Reuver zaten. Eentje daarvan liet zien een prima trap te hebben en schoot vanuit een vrijetrap de 0-1 binnen. Wij kwamen snel daarna weer op gelijk stand nadat Leroy gevloerd word binnen de 16. Stan ging achter de bal staat en schiet knap binnen. 1-1. In de 20e minuut ging er een speler over de schreef, Leroy werd hardhandig naar de grond gewerkt en dit koste de speler van Reuver een gele kaart. Helaas voor ons ging Reuver daar niet slechter door voetballen. Sterker nog 2 minuten later scoorde Reuver de 1-2. De behendige en snelle aanval van Reuver ging met snelheid 1 op 1 op ons doel af een faalde niet. Na een half uur spelen kreeg Reuver weer een vrijetrap maar deze werd er knap uit gehouden door onze keeper Mick. Reuver was voornamelijk meer aan de bal en wij weerden ons wel prima maar door slordig en niet scherp verdedigen krijgen nogmaals 2 identieke goals tegen. Weer gingen ze 1 op 1 op onze keeper af een benutten beide mogelijk heden. 1-4. Wij moesten snel de goal van Reuver zien te vinden willen met een niet al te grote achterstand de rust in gaan. In de 37e minuut was het raak voor Koningslust. Na een goede corner van Rens , kopte Richard de bal terug richting goal. Waarna Roy tegen de lat wist te koppen en Leroy precies op de goede plaats stond voor het af te maken. 2-4. Vlak daarna was het rust. Een redelijke achterstand maar niets is onmogelijk in deze competitie.

Ruststand 2-4.

We begonnen de 2e helft al gelijk met een aanvallende wissel. Jeffrey kwam erin voor Bas. Zoekende naar de aansluitingstreffers. In de 50e minuut kwam Reuver over via de rechterkant. Er werd een goede voorzet gegeven en zorgvuldig ingetikt. 2-5. De achterstand werd nu wel erg groot en je zag dat het geloof ook wel een beetje weg ebde. Door slechte communicatie viel daarna al snel de 2-6 en er werd beduidend minder gevoetbald dan in de eerste helft. Ondertussen nog 2 wissels aan onze kant. Chris komt er in voor Leroy en Bram vervangt Rens. Vlak daarna uiten Stan zijn frustratie op een verkeerde manier en kreeg daardoor een gele kaart. Wij konden nog een 3e goal maken door een penalty. Koen ging echter de bal staan en de keeper keerde de bal door de goede hoek te kiezen. De 3e goal van ons viel evengoed nog door een mooie pass van Stan die bij Chris aan kwam. Chris ging op de goal af en ronde deze keurig af. Daarna nog een counter goal van Reuver en dat bracht de eindstand op een 3-7.

Het was een verdiende overwinning voor Reuver. Volgende week gaan wij richting FCV-Venlo 3. Hopende de punten daar mee naar huis te kunnen nemen.