2 - 7

RKMSV 4

Mannen, 3, 6e klasse 18

1 oktober 2017 11:00

Op de dag dat het Max Verstappen eens mee zit, gaat het bij gona 3 vandaag niet zo lekker. Al 3 uur voor aanvang voor detegen Meijel 4, komt er door prive omstandigheden alsnog een afmelding van onze Keeper  binnen. Aangezien we maar met 11 spelers waren, bleven er maar 10 over. 1.5 uur voor aanvang belt ook de grensrechter nog af. Door ziekte van collega's' moest hij gaan werken.

De warming up wordt dan ook met 10 man gedaan. Omdat Joel bij gona 4 gebleseerd is geraakt en niet verder kan voetballen, Komt hij bij ons keepen, zodat we toch met 11 spelers kunnen starten aan de wedstrijd.

Meijel begint meteen fel aan de wedstrijd, en krijgt ook de beste kansen. na 5 minuten voetballen opnieuw pecht, Rowan moet gebleseerd het veld verlaten. 10 tegen 11
het gaat vooral een kant op nu, maar toch weten we lang de 0 te houden
in de 30e minuut haalt onze gelegenheids keeper en speler neer in de 16 en de dan gegeven strafschop wordt door Meijel benut. 0-1
Nu heeft Meijel het net gevonden en prikken er nog 3 in in 10 minuten.
Toch weten we nog iets terug te doen. net voor rust uit een counter weet Nick de 1-4 te maken.

in de rust krijgen we versterking van Roge en Mark.

Roge keeper van het 4e vervangt Joel, En mark komt er in voor de in de 5e minuut al uitgevallen Rowan. zo kunnen we de 2e helft weer met 11 man  beginnen.

Maar ook de 2e helft is Meijel te sterk.vooral omdat we voor rust al veel kracht verloren zijn door met 1 man minder te spelen.

we maken nog de 2-4 door Jantje. Helaas werd er een minuut later de 2-5 gemaakt. en was de wedstrjid gespeeld.

de uiteindelijke eindstand is 2-7.