Mannen, 2, 4e klasse 07

24 september 2017 11:00

J Dielissen

Vv Koningslust 2 – Kwiek venlo 2.

Vandaag begint dan ook eindelijk de competitie. We wisten allemaal wat ons de doen stond, nu nog het uitvoeren. Zoals het begin van de wedstrijd er uit zag kon iedereen die langs de lijn stond genieten van een open en gelijkwaardige wedstrijd. Er werden aan beide kanten veel kansen gecreëerd en het kon dus ook alle kanten opvallen. Waar Tim en Mick ons het eerste half uur nog in de wedstrijd hielden was het in de 35 minuut toch raak voor Kwiek. Een afvallende bal na een corner werd binnen geschoten. 0-1. De stand werd daarna gelijk weer rechtgetrokken want door een slechte trap van de keeper belande de bal op het hoofd van Koen die de bal dan weer bij Jeffrey kreeg, hij omspeelde de keeper en ronde af. 1-1.

Ruststand 1-1

Na rust ging het gelijk helemaal mis. Binnen 7 minuten kregen we 3 doelpunten om de oren door gewoonweg niet scherp te zijn. 2 daarvan waren 1 op 1 voor de keeper. Daarna krijgt een speler van Kwiek nog een gele kaart en dus konden we 10 minuten profiteren van een man meer situatie. Dit laten we na en in de 65e minuut zette Kwiek de 1-5 op het scorebord. Deze keer weer een steekbal waardoor ze 1 op 1 voor de keeper kwamen. Hoe groot de voorsprong van kwiek ook was wilden we dit natuurlijk snel herstellen. We hadden veel meer de bal maar we waren zeker niet beter dan de tegenpartij. Kwiek kreeg weer een gele kaart en nu wisten we wel hiervan te profiteren. We waren steeds op de helft van de tegenstander te vinden en in de 73e minuut vonden we het netje. Jeffrey zette Leroy vrij voor de keeper die keurig kon afronden. 2-5. Een paar minuten was het weer raak, na goed druk zetten van Jeffrey op de keeper kreeg hij de bal bij Koen en hij schoot raak van ver. 3-5.

De marge was nog groot maar we bleven het wel proberen. In de 80e minuut kreeg Aron een gele kaart en Kwiek een vrijetrap. Die benutte ze door een voorzet te geven en een kwiek speler de bal prachtig met een volley de lange hoek in kon plaatsen. 3-6. Daarna was het toch wel over en uit. Leroy scoort vlak voor tijd nog de 4-6 maar de scheids vond het snel daarna goed geweest en klonk het eindsignaal.

Volgende week gaan we richting Sportpark De Meeren in Baarlo. Daar moeten we scherper zijn dan vandaag en gaan we op jacht voor de eerste 3 punten van het seizoen.