69'

Mannen, 1, 5e klasse D

15 april 2018 14:30

Vandaag gaat Koningslust op bezoek bij Vch.

Het begin van de wedstrijd is rommelig en de 1ste kans is voor de thuisploeg, als de spits van Vch de bal af kan nemen van onze verdediging en alleen op de keeper af kan, maar Rik Bos kan het gat nog dicht lopen. Hierna is het Koningslust dat zich laat zien een voorzet van Jurjen komt bij peter alleen hij kan niet genoeg kracht achter de bal zetten waardoor de keeper hem makkelijk kan pakken. Even later is het weer Peter die uit een vrije trap van Jurjen kan koppen maar zijn inzet word van de lijn gehaald. Maar toch is het Vch dat op voorsprong komt, een voorzet vanaf links kan door de spits binnen gewerkt worden 0-1. Lang kan Vch niet genieten van de voorsprong, als even later Roel aan de rechter kant erdoor is wordt hij in de 16 meter even vast gehouden, de scheids kent een strafschop toe. Deze strafschop wordt genomen door Jurjen en hij maakt er 1-1 van. Er komt nog een mogelijkheid voor met een voorsprong de rust in te gaan als er een voorzet bij Nick komt maar zijn schot mist kracht. In de 2de helft is het meteen Bram Rongen die eens schiet maar zijn schot gaat naast. Het spel blijft slordig en er zijn af en toe wel wat kansjes maar de schoten naast of over. Toch is het Koningslust dat op voorsprong komt als Jurjen de bal op het middenveld kan onderscheppen en hem meteen aan Bram mee geeft, hij houd het overzicht en geeft de bal mee aan Roel en hij maakt er dan 1-2 van. En niet veel later is het weer Roel die uit een voorzet van Bram de 1-3 maakt. Vch probeert het af en toe nog wel eens met een schot maar gevaarlijk word het niet meer. Koningslust nog wel eerst is het Rob maar zijn schot raakt de lat, even later is het Wouter maar zijn Kopbal gaat over. De eindstand blijft 1-3.