0 - 1

Mannen, 1, 5e klasse D

6 mei 2018 14:30

Koningslust gaat vandaag op bezoek bij Heythuysen.

Het begin van de wedstrijd is Koningslust iets beter het krijgt wat kleine kansjes maar deze leveren niets op. Het is eerst een schot van Jurjen dat naast gaat, daarna is het uit een vrije trap een kopbal van Peter maar dit levert ook niks op. De thuisploeg krijgt ook wat mogelijkheden en zijn met name gevaarlijk uit de vrije trappen en corners, dit levert ook voor hun nog niks op. Voor de rest van de eerste helft is het een wedstrijd met veel duels en veel overtredingen. Toch is het Koningslust dat op voorsprong komt, een vrije trap word slim genomen en Bram Rongen krijgt de bal hij draait zich weg van de tegenstander en zet Koningslust op voorsprong 0-1. De thuisploeg gaat hierna opzoek naar de gelijkmaker en krijgt een grote kans maar de speler schiet de bal over het doel. Koningslust gaat met een voorsprong de rust in. Na rust is het de thuisploeg die wat mogelijkheden krijgt. Het zijn eerst 2 vrije trappen de 1ste word gekeerd door Roel de 2de gaat maar net naast. Koningslust heeft het de 2de helft moeilijk met het fysieke spel van de thuisploeg toch krijgt Koningslust nog een goeie kans als Bram Rongen de bal voor zijn voeten krijgt maar hij stuit op de keeper. Ook Roel Ghielen krijgt nog een mogelijkheid als hij met een solo begint en alleen op de keeper af kan jammer genoeg gaat zijn schot net voor langs. De thuisploeg  probeert het wel de hele tijd voor de gelijkmaker erin te krijgen maar het lukt niet of het is de keeper, of een bal word nog van de lijn gekopt. Beide ploegen maken de wedstrijd ook nog af met 10 man. Maar Koningslust behoud de voorsprong en wint hierdoor met 0-1.