54'

Mannen, 1, 5e klasse D

29 april 2018 14:30

Koningslust speelt vandaag de uitwedstrijd tegen RKSVN

Het begin van de wedstrijd zijn er wat kleine kansjes voor de thuisploeg die feller beginnen dan Koningslust. Koningslust krijgt ook af en toe een kans maar de schoten gaan of naast of de keeper kan ze makkelijk oprapen. Dan is het RKSVN dat op voorsprong komt uit een corner weet een speler van RKSVN de bal in het doel te tikken 1-0. Niet veel later verdubbeld de thuisploeg de scoren als er op het middenveld balverlies is en de speler alleen voor Roel komt en de bal binnen schiet 2-0. Kansen voor Koningslust komen hier na ook wat meer maar zijn nog niet echt gevaarlijk, tot dat Bram Rongen vrij word gespeeld en hij kan de 2-1 binnen tikken. Het spel veranderd en Koningslust krijgt meer kansen en dan is het niet veel later zelfs weer gelijk, het is Roel Ghielen zijn schot binnen ziet vallen 2-2. Net voor rust krijgt Koningslust zelfs de kans voor op voorsprong te komen, het is Roel Ghielen die alleen op de keeper af kan maar de keeper red met zijn benen. Na rust is het voornamelijk Koningslust dat goede mogelijkheden krijgt. Vanuit de kant van RKSVN zijn het wat schoten of vrije trappen die niks opleveren. Voor Koningslust is het 2x Roel Ghielen die alleen op de keeper af kan de 1ste keer schiet hij tegen de keeper aan, bij zijn volgende poging wil hij de keeper omspelen maar de keeper pakt de bal voor de voeten van Roel weg. Net voor het einde van de wedstrijd is het Nick Rongen die nog een goede mogelijkheid kreeg maar zijn schot gaat er via onderkant lat uit waardoor de stand op 2-2 blijft staan.